1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Lena W.

Odpowiedzi: 151
Wyświetleń: 57913

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-03-18, 14:20   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
praptak , :/pociesza:/

[ Dodano: 2011-03-18, 14:43 ]
DSS,mam prośbę,sprzątnij uśiechniętą minkę,nichcący nacisnęłam

[ Komentarz dodany przez: poli: 2011-03-18, 14:56 ]
zrobione
Lena W.

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-11-28, 11:38   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Peti, facet na zakupach- to jest poswiecenie! Podziwiam Go. Takich w dzien ze swieca nie znajdziesz.
Lena W.

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-11-19, 19:46   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
praptak :) napisał/a:
Czy ktoś z Was wie jak mogą wyglądać ostatnie dni chorego? Jakich wydarzeń lub komplikacji mogę się spodziewać?
http://www.forum-onkologi...cyjna-vt860.htm
praptak :) napisał/a:
Czy jestem w stanie poradzić sobie z opieką równocześnie nad Synkiem i Dziadziusiem?
(wiem, że w hospicjum miałby fachową opiekę- przez rok miałam z nim czynny kontakt- 2 bliskie osoby tam przebywały i wiem że dokładają wszelkich starań aby te ostatnie chwile przejść z godnością i czułością, jednakże wiem też, że Dziadziuś wolałby być wsród swoich...)

ja bym poradziła jednak pomoc osob trzecich,doswiadczylam odejscie męża i wiem że czasami (pomimo że mialam tylko Jego do opieki) jest ciężko,a Ty masz jeszcze synka. No i wsparcie psychiczne będzie dodatkowym "atutem" takiej pomocy. Tym bardziej że dziadek wolalby byc wsrod bliskich-zadbalabym o hospicium domowe. Uszanowalabym jego wole.
Nie pytaj o czas,ile zostalo dziadkowi tyle zostalo,teraz zadbaj o jego spokojne odejscie.
Trzymaj sie!

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron